Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÖRÖK NEMZETI IFJÚSÁGI FILHARMONIKUS ZENEKAR KONCERTJE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A közel száz tagú együttes 16–22 év közötti fitalokból áll, akiket Törökország vezető konzervatóriumaiból választottak ki, meghallgatás alapján.

A Sabanci Foundation (Sabanci Alapítvány) támogatásával működő Török Nemzeti Ifjúsági Filharmonikus Zenekart (TNYPO) Cem Mansur alapította 2007-ben. Megalapítása óta a zenekar Európa számos ismert fesztiválján és híres koncerttermében szerepelt olyan neves szólistákkal együtt, mint Murray Perahia, Salvatore Accardo, Shlomo Mintz, Natalia Gutman, Alice Sara-Ott és Baráti Kristóf. 2008-ban vállalkoztak első nemzetközi koncertturnéjukra, közönségük azóta lehet tanúja a fi atal török zenészek virtuozitásának és magával ragadó, energikus játékának. Program: Muszorgszkij: Szorocsinszki vásár – nyitány Dvořák: Szláv táncok Bartók: Dances of Transylvania Debussy: Ibéria Erkin: Köçekçe – táncrapszódia Stravinsky: Petruska – Három tánc Vezényel: Cem Mansur A program a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával valósult meg.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?