Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
4. PALOZNAKI JAZZ PIKNIK NAPIJEGY / AUG. 7.
Paloznak

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 20 értékelés alapján
  Leírás
Jazzanova nagykoncert, Amoeba, Fábián Juli, Little G. Weevil, meglepetés formációk, örömzenélések, Snétberger tanítványok: a 4. Paloznaki Jazz Piknik pénteki napja az augusztus egyik legnagyobb jazz bulijának ígérkezik.

2015. augusztus 7-8-án immár negyedszer rendezik meg a Paloznaki Jazz Pikniket a Balaton északi partján. A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a tavalyi nyár nagy meglepetése volt: két nap alatt közel ötezren látogattak el a festői kis faluba. Paloznak utcái megteltek élettel, illatokkal, zenével, andalgó emberekkel, és ez idén sem lesz másképp! A Jazz Piknik a nyár egyik leghangulatosabb programja, fűben ülős jazz koncertekkel, naplementével, finom borokkal, tánccal. Mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az idelátogatók. 2015-ben a szervezők 3 színpaddal és 15 felejthetetlen koncerttel készülnek. A Tájház udvara az élőzenés klubok felhőtlen hangulatát idézi, a Paloznak szélén felállított nagyszínpadon a csillagos ég alatt rangos előadókkal és különleges koncertekkel találkozhatnak a látogatók. A T-Systems nagyszínpadon péntek este az Amoeba, Fábián Juli & Zoohacker, majd a nemzetközi jazz fesztiválok egyik legnagyobb sztárja, a Jazzanova ad koncertet. A Tájház udvarán a Homola Pincészet színpadon pénteken a Marosi Zoltán Band, Pribojszki Mátyás és zenekara, majd Little G. Weevil lép fel. Aki szombatra is marad, az Candy Dulferrel, Gubás Gabival és Barabás Lőrinccel is találkozhat! Találkozzunk Paloznakon augusztus leghangulatosabb hétvégéjén! Ez a fesztivál idén is más lesz mint a többi! www.jazzpiknik.hu 4. Paloznaki Jazz Piknik Általános Szerződési Feltételek   Augusztus 7. Nagyszínpad
18:00 - 19:00 Amoeba
19:30 - 21:00 Fábián Juli & Zoohacker
21:30 - 23:00 Jazzanova   Tájház Színpad
18:30 - 19:45 Marosi Zoltán Band
20:15 - 21:45 Pribojszki Band
22:15 - 23:45 Little G. Weevil
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?