Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZEMPLÉNI FESZTIVÁL, LACKFI JÁNOS ÉS A SZENT EFRÉM FÉRFIKAR
Széphalom - A Magyar Nyelv Múzeuma

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
LACKFI JÁNOS ÉS A SZENT EFRÉM FÉRFIKAR Sátoraljaújhely - Széphalom, A Magyar Nyelv Múzeuma

A Szent Efrém Férfikar 2002-ben alakult meg, s az utóbbi években Magyarország egyik legnépszerűbb vokális együttesévé vált. Alapítója és művészeti vezetője a Liszt-díjas Bubnó Tamás. Az együttes tagjai kivételes hangi adottságokkal és zenei képzettséggel rendelkező énekesek. "A negyvenéves Lackfi János írói tehetsége és teherbírása nem ismer műfaji korlátokat. A középnemzedékben – meglehet, az egész mai magyar irodalomban – ő teszi a legtöbbet a szépírói alkotások népszerűsítéséért, az olvasáskultúra újraélesztéséért, a literatúra játékos (lehetőség szerint alkalmanként kollektív) műveléséért." Tarján Tamás
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?