Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ELSA VALLE ÉS A LATIN JAZZ SYNDICATE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Elsa Vallét aligha szükséges bemutatnunk, hiszen a kubai születésű, régóta hazánkban élő énekesnő egyike legnépszerűbb előadóinknak.

Számos formációban hallhattuk már egyszerre érzéki, melankolikus és kirobbanóan improvizatív hangját, a tradicionális és a kortárs kubai dalok izgalmas, egyedi ötvözeteként jellemezhető szerzeményeit. A Latin Jazz Syndicate tagjai egytől-egyig a hazai jazzélet jelentős alakjai, akik Elsa sugárzó egyéniségét, latinos temperamentumát összeszokott játékukkal és improvizációikkal teszik még karakteresebbé. Közreműködik: Elsa Valle - ének
Winand Gábor - szaxofon, ének
Babos Gyula - gitár
Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Orbán György - nagybőgő
Kőszegi Imre - dob elsavalle.com "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?