Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CABARET
Erzsébetligeti Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
John Kander-Fred Ebb: Cabaret Musical két részben

Ellen tud-e állni a szerelem a hatalom, a pénz és a politika befolyásának? Megmaradhat-e a tisztesség a nehéz időkben? Sally Bowles, a nagyvárosi revütáncos egy éjszaka alatt habarodik bele Clifford Bradshow fiatal íróba, aki ihletet keresett könyvéhez, de helyette Sally-ben egy furcsa kapcsolatra lelt. A szentimentális, lökött lány hamar lerombolja Cliff naiv elképzeléseit az életről: eközben a kabaré pedig mindig az épp aktuális politikai rendszerekhez hűen alakítja műsorát, élén a Konferansziéval. Abban a korban pedig, amikor már annyira nem lehet hinni semmiben, hogy az ember könnyedén elhisz bármi, az új, teljhatalmú politikai párt vezetője pedig igyekszik Cliffet is magával rántani. John Van Druten és Christopher Isherwood elbeszélései alapján a szövegkönyvet írta: Joe Masteroff A Tams-Witmark Music Library, New York előadási kottaanyagának felhasználásával  
  Szereposztás
Sally Bowles 
Dér Heni 
Cliff Bradshow 
Karalyos Gábor 
Konferanszié 
Torres Dani 
Schneider kisasszony 
Nagy Enikő 
Schultz úr 
Perjés János 
Ernst Ludwig 
Tokaji Csaba 
Kost kisasszony 
Nyilas Edina 
Max 
Virág László 
  Stáblista
Rendező 
Jantyik Csaba 
Díszlet, jelmez 
Iványi Árpád 
Koreográfia 
Simonyi Krisztina 
Zenei vezető 
Neumark Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1165, Hunyadvár utca 43/b Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?