Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA!
Erzsébetligeti Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
W. Somerset Maugham: Csodálatos vagy, Júlia Zenés színház 2 részben

Szerelem, szenvedély, színház...és élete legfájdalmasabb szerepe A Színház című regény díszlete a színház, főszereplője egy korosodó, ámde nagyszerű színésznő, aki soha nem volt képes különbséget tenni a valódi és a játszott világ között. A könyvből néhány éve Szabó István készített nemzetközi filmet Anette Benning és Jeremy Irons főszereplésével. A játék Julia mindene, de annyira, hogy képtelen abbahagyni - ő mindig játszik, mindig szerepet mond. Még akkor is, amikor - noha kiegyensúlyozott, boldog házasságban él - beleszeret egy nála sokkal fiatalabb férfiba. Még akkor is, amikor ifjú szerelme egy korban hozzá illő, feltörekvő naivát választ inkább. És még akkor is, amikor a hűtlen fiatalember épp Juliánál keres protekciót új szerelme pályájának megsegítésére. Mindez örökzöld slágerekkel elemelve a színház álomvilágába, amelybe mindannyian szerelmesek vagyunk kicsit.  A darabban olyan slágerek szólalnak meg, mint a My way, a Sway, a Fever vagy a Save the last dance for me. A regényt Szerb Antal fordította. Az előadásban elhangzó dalok közül a « MY WAY »
English adaptation by Paul Anka
On « COMME D’HABITUDE »                              
Lyrics by Gilles Thibaut                              
Music by Claude François and Jacques Revaux                              
© Warner Chappell Music France and Jeune Musique – 1969 SWAY
A Peermusic Magyarországi Zeneműkiadói Kft. engedélyezte a: Pablo Beltran Ruiz, Luis Demetrio Traconis Molina és Norman Gimbel: SWAY (QUIEN SERA) című zenemű felhasználását. Az angol szöveget Norman Gimbel írta Pablo Beltran Ruiz és Luis Demetrio Traconis Molina: QUIEN SERA című eredeti művét alapul véve.
  Szereposztás
Julia Lambert 
Détár Enikő 
Michael Gosselyn 
Perjés János 
Tom Fennel 
Kroó Balázs 
Dolly Moskowitz 
Nagy Enikő 
Evie McGeer 
Sztárek Andrea 
Roger Gosselyn 
Mezei Léda 
Színházi ember 
Szakcsi Ákos 
  Stáblista
Rendező 
Sztárek Andrea 
Színpadra alkalmazta 
Verebes István 
Zenei vezető 
Neumark Zoltán 
Koreográfia 
Simonyi Krisztina 
Díszlet, jelmez 
Árva Nóra 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1165, Hunyadvár utca 43/b Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?