Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZERELEM
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
BARTA LAJOS: SZERELEM színmű

SZÁZÉVES SZERELEM "A Vígszínház egyik legforróbb és legszebb estéje volt a mai. Barta Lajos darabja ünneplő tapsok közepette érkezett. A közönség minden felvonás után nagyon sokszor a rivaldára szólította az írót, sikere oly rendkívül forró és egyöntetű volt. Lelkesen feléje tartott, magasra emelt tenyerekkel tapsoltak neki, mint annak szokás, aki magasba megy." Pontosan 100 évvel ezelőtt írta le ezeket a sorokat Kosztolányi Dezső, és a Szerelem százéves története őt igazolta. Barta Lajos tragikomédiája igazi sikerdarab, színházaink gyakorta emelik le a polcról a művet, amikor színészeiknek pompás szerepeket, nézőiknek egyszerre fájdalmas és mulatságos mesét kínálnak. Ez a magyar kisvárosba költöztetett groteszk Három nővér a Szalkay család három lányának örök várakozásáról, olyan-amilyen vőlegényekért folytatott, szomorúan szánalmas versengéséről szól. A lányok fehér lovon közlekedő, fátyolos tekintetű költőkről és délceg katonákról álmodnak, és tíz körömmel kapaszkodnak a küszöbön toporgó, szürke-szerencsétlen hivatalnokba, hogy aztán az álmok palotájából a földszintes valóságba költözzenek.
  Stáblista
Szalay, nyugalmazott mérnök  
Kovács Zsolt 
Szalayné, felesége 
Takács Katalin 
Nelli, leányuk  
Mészáros Sára 
Lujza, leányuk 
Nyári Szilvia 
Böske, leányuk 
Szvetnyik Kata 
Biky, fűszeres 
Szula László 
ifj, Biky, a fia, költő 
Fándly Csaba 
Katonatiszt 
Mohácsi Norbert 
Kormóczy, adótiszt  
Kelemen József 
Fuchsné, háziasszonya  
Érsek-Obádovics Mercédesz 
Kocsárd, temetkezési vállalkozó 
Nyári Oszkár 
Postás 
Szvath Tamás 
Rendező 
Guelmino Sándor 
Díszlet 
Csík György 
Jelmez 
Kárpáti Enikő 
Súgó 
Kirsch Veronika 
Ügyelő 
Bors Gyula 
Segédrendező 
Csordás Bernadett 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?