Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁRALLYAY PETRA TRIÓ HANGVERSENYE
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 6173 értékelés alapján
  Leírás
A trió által létrehozott, impresszionista hatásokkal átszőtt progresszív, fúziós jazz karakteresen az övék, mindhármuké.

"Inspiráló versenyélményekkel gazdagodva szeretettel meghívunk mindenkit egy egész estét betöltő triókoncertre, ahol mélységes progresszív jazzfuzionálással ünnepeljük az elmúlt EGY ÉV közös alkotását."

Petra & Zalán & Balázs Várallyay Petra sokrétű zenei és előadóművészi tehetsége egészen korán megmutatkozott: négyéves kora óta hegedül, sorra nyerve a zenei és tanulmányi versenyeket. Érettségi után ahelyett, hogy klasszikus hegedű szakra jelentkezett volna, úgy döntött, időt és teret enged életében a szabadabb, improvizatívabb, őt mindig is foglalkoztató jazz műfajának. Intézményes keretek között, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz-zongora szakán folytatta tanulmányait, itt alakította meg trióját, melyben zongorázik, énekel és hegedül; szerző és előadó egy személyben. Zenéjét ösztönösség, sajátos harmóniavilág jellemzi, könnyed lebegés és erőteljes ritmusok váltakozása ejti rabul a hallgatót. Szintén fiatal és tehetséges zenésztársai, Zalán és Szikora Balázs teljes értékű partnerek a közös zenélésben.    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?