Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HÁROMSZÉK TÁNCEGYÜTTES: ERDÉLY - MENYEGZŐ. ÉNEK A REMÉNYHEZ
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Határon túli magyar táncegyüttesek előadásai 2015/16

A Hagyományok Háza kezdetektől fogva küldetésének tekinti a határon túli magyar táncegyüttesek produkcióinak befogadását, a magyar közönséggel való megismertetését. 2013-ban a Magyar Állami Népi Együttes észak-amerikai turnéja idején nagyrészt a külhoni műhelyek meghívásával pótoltuk székházunkban az együttes hiányát, amit a közönség jól láthatóan tetszéssel fogadott, ezért elhatároztuk, hogy a jövőben is igyekszünk minél több együttest vendégül látni a Budai Vigadó színháztermében. A meghívott együttesek kiválasztásakor elsődleges szempont, hogy az újabb, korszerű színpadi néptáncirányzat Budapesten ritkán látható produkcióit hozzák el, továbbá, hogy olyanokat juttassunk fellépési lehetőséghez, akiknek ez ritkán adatik meg – akár a távolság, akár az ismertségük miatt. Előadások: 2015. szeptember 12.
Szabadka Táncszínház
A postás
(Nyílt hét keretében) 2015. december 11.
Háromszék Táncegyüttes
Erdélyi menyegző
(Ünnepváró Vásár keretében)  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
  Hogy tetszett?