Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZERETŐK
Spirit Színház - Spirit Színház.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Te szemeddel - beszéljünk róla! Harold Pinter: Szeretők Harold Pinter nyomán: Étellift

Harold Pinter Szeretők:
egyfelvonásos az érzékek titkos ösvényein, tanulságokkal
Szereposztás: Richard Hajnal János
Sarah Császár Zsófia Rendező: Kocsis Bea
Előadások időpontja és helyszíne: 2015 november 21. (szombat) 19:30 Spirit Kamaraszínház BEMUTATÓ Titkos vágyak és érzelmek. Egy férfi és egy nő. Szeretők vagy mégsem... Nézői vélemény: "Nagyon jó volt. Megnézném még többször. Velős,provokatív és a vehemens kapcsolatok pszichológiáját nagyon jól bemutató darab. "
Harold Pinter nyomán: Étellift Szereposztás: Gus Karalyos Gábor
Ben Zoltán Tamás Rendező: Zoltán Tamás
Előadások időpontja és helyszíne: 2015 november 12. (csütörtök) 19:30 Spirit Kamaraszínház BEMUTATÓ Harold Pinter jól ismert drámáját ezúttal más szemszögből, más értelmezésben láthatja közönség a Spirit Színház legújabb bemutatójában, sőt, az előadás végén arra is lehetőség nyílik, hogy az alkotókkal ott helyben megvitassák a látottakat… -Mire várhat két férfi egy szobában? –Mi közük egymáshoz, és mitől erősödik közöttük egyre inkább a feszültség? Egy magnó, ami magától elindul, egy WC- tartály, ami sosem az öblítés után ürít, és rejtélyes megrendelések egy ételliftből. Odafentről… Harold Pinter jól ismert drámáját ezúttal más szemszögből, más értelmezésben láthatja közönség a Spirit Színház legújabb bemutatójában, sőt, az előadás végén arra is lehetőség nyílik, hogy az alkotókkal ott helyben megvitassák a látottakat…    
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb! Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől a színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1023, Árpád Fejedelem út 2-4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?