Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÁT AKKOR MIRŐL IS BESZÉLÜNK? - A TEATRUL ACT BUKAREST VENDÉGJÁTÉKA, MAGYAR FELIRATTAL
Katona József Színház - Katona

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
Hát akkor miről is beszélünk? A bukaresti Teatrul Act vendégjátéka.

Cătălin Ştefănescu Hát akkor miről is beszélünk? című darabját június 15-én, este 7 órától játsszuk nagyszínpadunkon a Budapesti Román Kulturális Intézet meghívására. A bukaresti Teatrul Act előadása A Moromete család című regény alapján készült Alexandru Dabija rendezésében, a főszerepeket Marcel Iureş és George Mihăiţă játsszák. Marcel Iureş korábban olyan nagyjátékfilmekben szerepelt, mint a Mission: Impossible, az Interjú a vámpírral, A karib tenger kalózai: a világ végén, de a Bruce Willis főszereplésével készült Hart háborújában és Bruce Hunt ismert horrorjában, A barlang-ban is remek alakításokat nyújtott.

George Mihăiţă nem először jár a Katonában: 2008-ban a Budapesti Román Kulturális Intézet november 20-án és 21-én két különböző előadással üdvözölte a bukaresti Komédia Színházat, ezek közül az egyik Nyikolaj Vasziljevics Gogol: A revizor című műve volt, melyet Horaţiu Mălăele rendezett. George Mihăiţă akkor Anton Antonovics Szkvoznyik-Dmuhanovszkij, a polgármester szerepében lépett színpadra. Mihăiţă A helyszíni szemle, a Csillag születik, A nap embere filmekben nyújtott emlékezetes alakítást, legutóbb Silviu Purcarete filmjében, a Valahol Palilulában játszott. Purcarete is kötődik színházunkhoz, ugyanis 2005-ben ő állította nálunk színpadra a Troilus és Cressida című Shakespeare klasszikust.

A rendező, Alexandru Dabija a tavalyi Madách International Theatre Meeting (MITEM) keretén belül Ion Luca Caragiale: Két sorsjegy című darabjával vendégeskedett Magyarországon, melyet eredetileg a bukaresti Ion Luca Caragiale Nemzeti Színházban mutattak be.

"A Hát akkor miről is beszélünk? saját életünkről mesél szomorú iróniával. Egy kulturális értékekből építkező, eseményszámba menő előadás.”
Ileana Lucaciu Az előadás ősbemutatóját 2014. április 3-án tartották a Teatrul Act-ban, és hatalmas siker övezte mind a közönség mind a szakma részéről. A vendégjátékot magyar felirattal tekinthetik meg nézőink. Az előadás hossza 1 óra 20 perc, szünet nélkül.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1056, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!