Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MILLER ZOLTÁN KONCERT
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Miller Zoltán a 2013-as nagysikerű Erkel Színházas Jubileum koncertje után hamarosan a második nagylemezével debütál és élőzenés koncerttel lepi meg rajongóit.

Miller Zoltán egy szív, mely szeretettel és alázattal dobog sok ezer rajongója előtt. Hangja kristálytiszta, zenéje letisztult. Tehetsége kiemelte a zenei világ nagy nevei közé, különleges jelleme meghatározza színpadi jelenlétét. Neve egybeforr a minőséggel és garancia a világ bármely színpadán. A közkedvelt énekes a világhírű Sir Andrew Lloyd Webbertől származó elismeréssel is büszkélkedhet: „You are the best Raul who I’ve ever seen” mondat, mely az Operaház Fantomjának bemutatóján a Madách Színházban hangzott el. A SONY/BMG szerint Ő „A hang, amely újra elvarázsol”. A számos díjjal kitüntetett színész, énekes Dobránszky Zsuzsanna operaénekesnő és Miller Lajos Kossuth és Liszt Ferenc-díjas operaénekes gyermeke, 1995-től a többszörös aranylemezes Emberek zenekar énekeseként ismerhette meg a közönség. A teljesség igénye nélkül számos színházi darab főszerepében lenyűgözte a nagyérdeműt, Az Operaház fantomja, Nyomorultak, Anna Karenina, Made in Hungaria, Evita, Chicago, stb. A Gór Nagy Mária Színitanodába jelentkezése óta a majd töretlen pályafutása során, több mint 30 főszerepet játszott el. 2013-as nagysikerű Erkel Színházas Jubileum koncertje után hamarosan a második nagylemezével debütál és élőzenés koncerttel lepi meg rajongóit augusztus 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Egy nem mindennapi előadásra készül ezúttal is, ahol a nyári hangulat, egy varázslatos zenei élménnyel párosul majd.
  Stáblista
Ének 
Miller Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?