Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
J(A)ZZ! - CHRISTOPH PEPE AUER ‘SONGS I LIKE’ (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A szaxofonos, klarinétos és egyben a Session Work Records alapítója, Christoph Pepe Auer egyike az osztrák jazz legígéretesebb tehetségeinek. A rangos osztrák Hans-Koller-díjat immár két alkalommal elnyert művész pályája kezdetétől fogva aktív tagja különböző zenekaroknak, projekteknek és művészi együttműködéseknek (Jazzwerkstatt Wien és Graz, Tonkünstler-Orchester Niederösterreich, Grazi Filharmonikusok). Ezek egyike, a Phoen szaxofon-kvartett 2014 novemberében lépett fel az Opus Jazz Club színpadán.

Auer szereti hangszereinek titkait és lehetőségeit a legkülönfélébb módokon felfedezni, klarinétja néha egész ritmusszekciót képes helyettesíteni a légzés és a billentyűk hangjainak segítségével, mindezt gyakran dúsítja elektronika is, de saját hangszereket is alkot, mint amilyen például a védjegyének számító „pepefon”. Hét évnyi intenzív hazai és külföldi koncerttevékenység után Christoph Pepe Auer először adott ki lemezt saját neve alatt. A Songs I Like a művész játékos kreativitásának hiteles és igen személyes dokumentuma, gondos válogatás saját kompozícióiból és az őt régóta foglalkoztató ifjúkori zenei emlékek hangszereléseiből. A fúvós hangok mellé tekerőlant, harmonika és cselló izgalmas kombinációja társul – mindez a dobos és társ-producer Gregor Hilbe együttműködésével basszusklarinét-hangmintákból kialakított elektronikus alapokra helyezve. Közreműködik: Christoph Pepe Auer - klarinét, szaxofon, pepephon
Christian Bakanic - tangóharmonika, billentyűs hangszerek
Matthias Loibner - tekerőlant
Marie Spaemann - cselló, ének
Gregor Hilbe - dob, elektronika pepeauer.com  "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?