Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: LOIS LE VAN SEXTET (F)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Lois Le Van az első hangtól kezdve teljesen eredeti, s mindehhez hihetetlenül jó ízléssel és érzékkel rendelkezik. Valamennyi döntésénél a zeneiség az első szempont, ahelyett hogy csupán orgánumának megragadó vonásait helyezné előtérbe. Figyeljük csak meg, hogyan illeszti be törékenynek tetsző s mégis nyilvánvaló erejű hangszínét a zenekari kontextusba!” Thierry Quénum

A kimagasló tehetségű énekes, Loïs Le Van a lyoni konzervatóriumi kezdetek után Kaliforniában folytatta tanulmányait Roger Letsonnál, majd a brüsszeli konzervatóriumban David Linxnél, itt szerezte meg diplomáját is mesterszakon. Később igen sokat tanult Kurt Elling, Mark Murphy, Mark Turner vagy Thierry Péala workshopjain illetve mesterkurzusain. Aligha meglepő hát, hogy a lengyelországi Zoryban 2012-ben rendezett Voicingers nemzetközi énekverseny első díját neki ítélte a Patricia Barber, Lars Danielsson és Thierry Quenum alkotta rangos zsűri. Loïs 2005 óta van jelen a nemzetközi jazz színtéren, meghitt duó formációk és a legkülönfélébb felállású zenekarok vagy éppen énekegyüttesek tagjaként, igen széles zenei repertoárral. Előadói pályájával párhuzamosan a kezdetektől fogva vonzotta a komponálás is, ebben többek között Diederik Wissels és Daniel Goyone voltak mesterei. Az Opusban fellépő Loïs Le Van Sextettel 2014-ben jelentette meg a The Other Side című albumot a jelentős nemzetközi repertoárral rendelkező, igen jó nevű szlovák Hevhetia kiadónál. A lemez a francia Jazz Magazine Revelation minősítését érdemelte ki és zajos tetszést aratott a kritikusok és a közönség körében. (A Hevhetia kiadó művészei augusztus végén és szeptember elején többnapos fesztivál keretében mutatkoznak be az Opus Jazz Clubban, illetve a BMC koncerttermében!) Közreműködik: Loïs Le Van - ének
Manu Domergue - mellofon
Thomas Mayade - trombita
Yannick Lestra - zngora
Leïla Renault - nagybőgő
Roland Merlinc - dob loislevan.com  "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?