Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: PULCINELLA (F)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Florian Demonsant - tangóharmonika Ferdinand Doumerc - szaxofon, fuvola, metallofon Jean-Marc Serpin - nagybőgő Pierre Pollet - dob

„A Toulouse-i székhelyű zenekar hitelesen izgalmas zenéjében az archetipikus gall különcséget kimagasló technikai képességekkel kombinálja, kibújva bármiféle besorolás alól.” Ian Mann - A Jazz Mann, 2014 „A Pulcinella a francia jazz derűs oldalát mutatja meg zamatos szaxofon- és harmonikajátékával” Peter Bacon - Birmingham Post, 2014 „A Toulouse-i zenekar a hangok bájosan mókás palettáját teremti meg . ... Szeszélyes, gótikus cirque noirjuk kavargó hangzásvilága egyaránt merít a jazzből, tangóból és az alternatív rockból.” Matthew Wright - The Arts Desk, 2014 „A Bestiole tizenegy szerzeményével a Pulcinella nyilvánvalóvá teszi, hogy képes hallgatóit akár a boldog önfeledtség, akár a higgadt figyelem állapotába elmozdítani. Egyik sem könnyű dolog, de hogy mindkettőre ilyen szinten képesek, az a Pulcinella tehetségének kézzelfogható bizonyítéka.” Bruce Lindsay - All about jazz, 2014 A  franciák iránti elfogultsággal aligha vádolható angolszász sajtó fenti idézetei jól illusztrálják a Toulouse-i jazz szcéna négy jelentős alakja által alapított Pulcinella magával ragadó energiáját és termékeny képzeletét. Az eredetileg a 17. századi commedia dell’arte által teremtett klasszikus karakterhez persze extravagáns, nagyvonalú és dinamikus zene illik. A kompozíciókból és hangszerelésekből kibomló különleges és egyedi történeteik révén bepillanthatunk a Pulcinella invenciózus, eredeti zenei világába. Aligha lehetne őket bárhová is besorolni, hiszen zenéjük telis-tele van színekkel és kiszámíthatatlan karakterekkel. A Pulcinella „mindenevő”, a dzsessz valamennyi válfaját játsszák, de szeretik a rockot és a tangót, s a musette éppúgy rajongásuk tárgya, mint a kelet-európai zene ..., ha mindezzel csillogóbbá és, színessebbé varázsolhatják zenei történeiket. 2008 óta több mint 400 koncertet adtak szerte a világon, köztük olyan fesztiválokon, mint a Jazz in Marciac, London Jazz Festival, Jazz sous les Pommiers, vagy a Koktebel Jazz Festival... Eddigi három lemezük, a Clou d'Estrade (2008), a Travesti (2011) és a Bestiole (2014) után a napokban jelenik meg a Pulcinella negyedik albuma, új dobosuk Pierre Pollet közreműködésével. A BMC Records még 2009-ben, a zenekar indulása táján adta ki Panther’s Play címmel a Pulcinella és a magyar Dzsindzsa közös albumát. "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?