Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZAKCSI LAKATOS RÓBERT QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora ifj. Sárközy Lajos - hegedű Orbán György - nagybőgő Csörsz Zoltán - dob

Szakcsi Lakatos Róbert, a klasszikus zene és a jazz világában egyaránt otthonosan mozgó, hihetetlenül tehetséges művész 1995-től kezdve sorra nyerta a különböző zenei versenyek kategóriadíjait – egyebek között a legjobb zongorista és a legjobb szólista díját Krakkóban, valamint a 2000-es Montreux-i Jazz Fesztiválon a szóló-zongora vetélkedő első helyét. A 2005-ös avignoni jazz fesztiválon a Bolla Quartet tagjaként hozta el a legjobb szólistának kijáró díjat. Azóta komoly tekintélyre tett szert jazz körökben. Jack DeJohnette, egyike a sok jazz óriásnak, akivel játszott már, így nyilatkozott róla: „Szerintem Róbert egyike a legjobb fiatal zongoristáknak a mai jazz színtéren.” Egy másik egykori partner, John Patitucci szerint „(Róbert) hangzása és billentése roppant fejlett és nagyon lírai”. Nagy elismeréssel nyilatkoztak róla a műfaj olyan nagyságai is, akik bár nem játszottak vele, de hallották, mint például Chick Corea, akitől a következő ajánlás található Róbert új albumán: „Te vagy a Zene - csak azt kérem, lángolj fényesen tovább! Kalandvágyó Lélek vagy! - Barátod a zenében, Chick.” DeJohnetten és Patituccin kívül Lakatos Róbert játszott Robert Hurst, Lewis Nash, Gregory Hutchinson, Palle Danielsson, Erik Truffaz, Randy Brecker, Rick Margitza, Hiram Bullock, Ravi Coltrane társaságában – és a lista még korántsem teljes. Lakatos Róbert hihetetlen népszerűségnek örvend a világ legnagyobb jazz piacán, Japánban. Frissen elkészitett koncert-lemeze, immár a kilencedik a sorban, idén jelenik meg a szigetországban. A zongorista saját zenekarán kívül állandó tagja a Bolla Quartetnek és a Szőke Nikolette Quartetnek is. Kvartettjének tagjai egytől-egyik jeles képviselői hangszerüknek, s egyenrangú partnerként vesznek részt a közös zenei alkotásban. "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Zongoraművész 
Szakcsi Lakatos Róbert 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?