Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: POCSAI KRISZTA QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pocsai Kriszta - ének Cseke Gábor - zongora Schneider Zoltán - gitár Barcza Horváth József - basszusgitár Kaszás Péter - dob

Pocsai Kriszta így vall új zenekaráról: „ »A művészet a szabadság metaforája. Azt mondod, amit gondolsz, amit érzel, amire vágysz, amiről fantáziálsz. Ha nem mondod, akkor üvöltöd, vagy mormolod, dadogod, vagy árasztod magadból kifelé.« (Schilling Árpád: Egy szabadulóművész feljegyzései) Az én esetemben persze a csatorna a zene, az éneklés. Új zenekarral, új terepen. Kalandra fel!” Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?