Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
1705 (KALTENECKER ZSOLT - PIRI BÉLA - DÉS ANDRÁS)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kaltenecker Zsolt - zongora Piri Béla - nagybőgő Dés András - ütőhangszerek

Vitán felül hazánk egyik legizgalmasabb zongoratriója a 2010 végén alakult 1705. Érzékeny, melodikus kompozícióik, virtuóz hangszeres tudásuk megfelelő zenei alázattal párosul. Az együttes tagjai számára a nyitottság, a korlátok lebontása, a vélt vagy valós határok átlépése az egyik legfőbb motiváció. Zenéjükben homogén egységgé olvadva fedezhetjük fel a könnyűzene dallamvilágát és dinamizmusát, az elektronikus zene frissességét, a klasszikus zene harmóniára törekvését, a világzene sokszínűségét és persze a jazz zene szabadságát és érzékeny együtt-játékát. A zenekar új lemeze a BMC Records gondozásában jelenik meg a közeljövőben. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?