Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CHATSZOBA
Spirit Színház - Spirit Színház.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Craig Lucas: CHATSZOBA avagy játék az érzelmekkel pszichothriller 2 részben

Játszódik 1995-ben, Los Angelesben. Robert. Fiatal. Író. Csóró. Szerelmes. Megbukott.
Jeffrey. Producer. Gazdag. Vérszívó. Házas. Szerelmes.
Elaine. Szép. Forróvérű. Házas. Szerelmes. Bosszúálló.
Dr. Foss. Művelt. Kíméletlen. Isten. Szerelmes. Kapcsolatuk az életben és a chatszobában. A hazugságok hálójából hogy keverednek ki? Craig Lucas mai amerikai drámaíró A haldokló gallus című remekműve egy valós történetet dolgoz fel. Főhőse egy amerikai kezdő forgatókönyvíró, akinek A haldokló gallus című kéziratát megveszi egy producer. A darab két szálon fut. Az egyik a színpadi élő történet, amikor a szereplők egymás szemébe mondják hazugságaikat. A másik az internet világa, ahol a szereplők test nélküli lelkekként, egymásról mit sem tudva vallják be gyarlóságaikat. Megelevenedik a szerelmi bánat, a család iránt érzett aggodalom, önmagunk megvetése, és a világban való létünk tisztázatlansága.
A mű olyan témákat boncolgat, melyekről inkább nem beszélünk. Szimpla, mindennapos "kegyes hazugságokról" van benne szó, melyek a remekül megírt chates szövegekben lepleződnek le, a chaten ugyanis mindenféle gátlás és korlát nélkül mindent merünk. Csak néha lebukunk. Ez történik szereplőinkkel is, akik saját gyarlóságaikba fulladnak bele.
A darab tehát ismerős hétköznapi történetek sorozata, melyekből magunkra ismerhetünk. Vagy inkább a szomszédra, mert úgy könnyebb.    
  Szereposztás
Jeffrey 
Perjés János 
Foss 
Jantyik Csaba 
Elaine 
Nagy Enikő 
  Stáblista
Rendező 
Pozsgai Zsolt 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb! Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől a színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1023, Árpád Fejedelem út 2-4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?