Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MARICA GRÓFNŐ
B.szárszói Csukás Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kálmán Imre: Marica grófnő Nagyoperett 3 felvonásban, a Bulvár Színház előadásában

A Marica grófnő egy ismert és népszerű slágerekkel teli szerelmes zenés vígjáték. A történetben: gróf Endrődy-Wittenberg Tasziló vagyonát elveszítve szégyenében Erdélybe menekül, majd beáll a Decsényiek ősi birtokán gazdatisztnek, Török Béla álnéven. Amikor hazaér Bécsből a birtok úrnője, Marica, félve a hozományvadászoktól, azt mondja magáról, hogy ő Zsupán Kálmán báró jegyese. Ők ketten persze egymásba szeretnek, mely hatalmas szerelmi bonyodalmakat okoz. Az operettben olyan dalok csendülnek fel, mint a Szép város Kolozsvár, a Hej, cigány, a Szent Habakuk, a Ringó vállú csengeri violám... Méltán az egyik legizgalmasabb, legkeresettebb, legkülönlegesebb zenés vígjáték. Kiséret:  Bíró Atilla és zenekara
  Szereposztás
Marica grófnő 
Fogarassy Bernadett 
Török Péter 
Csengeri Attila 
Török Péter 
Pankotay Péter 
Báró Zsupán Kálmán 
Fogarassy András 
Liza 
Teremi Trixi 
Lidi a cigányasszony 
Zalai Lidi 
Cecília Nagyhercegnő 
Fodor Zsóka 
Kudelka 
Harsányi Gábor 
Lotti 
Borbáth Ottilia 
Lotti 
Fodor Zsóka 
Lotti 
Halász Aranka 
Alfréd 
Egri László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?