Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A KIS HABLEÁNY
Budaörsi Latinovits Színház - Városi Ifjúsági Klub

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 658 értékelés alapján
  Leírás
Hans Christian Andersen - Tóth Réka ÁgnesA kis hableány A Budaörsi Latinovits Színház előadása

Ül, üldögél a tengerparton, nézi a vizet nagy vágyakozva – bár talán ő maga sem tudja, mire is vágyakozik oly igen-igen; mígnem egy virgonc tengeri vihar a keze ügyébe nem sodor egy igazi királyfit. Megörül neki a kis hableány, mégpedig szerfelett, mert ritka egy jóképű királyfi az eszemadta: legott ki is menti a viharból, partra cipeli, megszárítgatja, és, ha már ilyen jól bánt vele, hát rögtön belé is szeret, de úgy, hogy csak na. Hanem most kezdődik csak az igazán nagy baj! Hiszen mihez is kezdhetne egymással egy hableány, még ha olyan világraszólóan szépséges is, és egy királyfi, aki hiába királyfi, ha a víz alatt, ahol a hableány lakik, csak bugyborékolni tud, és azt se sokáig? Ráadásul a lány apukája, Habpapa sem nézi jó szemmel ezt a szerelmet. Szerencsére azonban – vagy épp balszerencsére? – ha közel a baj, közel a megoldás is: a kis hableány megalkuszik a tengeri boszorkánnyal, aki szívesen segít neki, csak hát a segítségnek, mint az efféle segítségeknek általában, ára van... A kis hableány azonban, épp úgy, mint amikor hitelt veszünk fel a bankban, de elfelejtjük gondosan áttanulmányozni az apróbetűs részeket, belemegy az alkuba. Ám az apróbetűs részt ő sem olvasta el, vagy nagy szerelmességében nem is érdekelte: arról ugyanis elfelejtett időben megbizonyosodni, hogy viszonozza-e a kifályfi az ő szerelmét.
  Szereposztás
Színész 
Bohoczki Sára 
Színész 
Rusznák Adrienn 
Színész 
Vizkeleti Zsolt 
  Stáblista
Rendező 
Halasi Dániel 
Díszlet 
Michac Gábor 
Jelmez 
Michac Gábor 
Báb 
Michac Gábor 
Zene 
Monori András 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
2040, Károly király u. 3. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!