Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÉNYSZÍNHÁZ: RELAX 5.1
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A produkció specialitása a különösen dús lézeres látványvilág, fényfestés és interferenciák ötvözése multimédia vetítésekkel.

A mai túlhajszolt, rohanó világunkban mindenkinek szüksége van regenerálódásra, feltöltődésre. Megpihenni és ellazulni, rácsodálkozni valami szépre, igen ritkán van lehetőségünk! Erre próbálunk most alkalmat kínálni! Zene: Relax 5.1 (Lencse Norbert) Az előadásban zenéinket térhatású 5.1 Dolby Digital Surroundhanggal szólaltatjuk meg, ami térhatású zenei élménnyel ajándékozza meg a közönséget. Látványvilága  nagyszerű 3D lézer fényjátékkal készült, ezzel kápráztatva el a fény-koncertre látogatókat, felejthetetlen audio-vizuális élményt nyújtva. Zenei világa elvarázsol és különleges tájakra repít, történeteket mesél és új világokat nyit, egy másik dimenzióba csalogat. A produkció specialitása a különösen dús lézeres látványvilág, fényfestés és interferenciák ötvözése multimédia vetítésekkel. (Ezt a műsort ajánljuk strandok, fürdők éjszakai programjához, a víz világnapjára, és mindenféle vizes programhoz!  A fény-látvány produkció kivitelezhető más alternatív előadói helyszínen, nem csak vizes környezetben.)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?