Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TERMINI GYERMEK TÁNCCSOPORT: TWIST OLIVÉR
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
A TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház 2014-ben alakult, azóta több, kisebb koreográfiával szerepelt a MU Színház színpadán.

A Twist Olivér című produkció létrejöttével egy olyan önálló alkotás született, amely teljes egészében a gyerekek előadói készségére, rendszeres színpadi fellépéseik során megszerzett tapasztalataikra épít, miközben kitűnően hasznosítja a drámapedagógiai órákon elsajátított tudást is. A produkció alkotói a megvalósítás során arra törekedtek, hogy a gyerekek – túl a színpadi létezés elsajátításán – kreatív környezetben, közös cél elérése érdekében, koncentrációt igénylő csapatmunkában vegyenek részt, amely gyümölcseként méltán élvezhetik a nézők elismerését. A lényeg a gyermekek kreatív, művészi hajlamainak megnyilvánulásához szükséges tér és lehetőség megteremtése volt. A munka során mind a gyermekek, mind a felnőtt alkotók kölcsönösen tanultunk egymástól. Szereplők: Andó Panka, Andó Sára, Forte-Kristály Klára, Halmágyi Aida, Halmágyi Gergő, Kiss Lea, Korda Blanka, Korényi Csanád, Kovács Lilla, Kurucz Sára, Lengyel Sarolta, Nagy Nóra, Rektor Blanka, Sándor Alíz, Stoll Sára, Szabó Eszter, Szabó Sára, Szekér Anna, Szil Sára, Vajda Johanna, Várnagy Blanka Dramaturg: Fekete Ágnes
Koreográfus asszisztens: Molnár Kata
Jelmez: Hofmann Adrienn
Látvány: Fejes Ádám
Videó: Diena László Rendezte: Fejes Ádám, Gellén Anna ötlete alapján
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?