Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÉNYSZÍNHÁZ: FÉNYVARÁZSLÓ
Bakelit Multi Art Center - Hangár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
A fényvarázsló egy mágus élettörténete, aki elhatározza, hogy megteremti a fényt. Gyermekkorától napjainkig követhetjük végig a teremtés, alkotás történetét.

A fény megteremtése nem egyszerű feladat, a varázslónak találkoznia kell a sárkányokkal, akik a tűz erejét adják át neki, a levegő urával, hogy a villámok fényességét használhassa, és a tündérek királyával, hogy az ő bölcsességével teremthessen. Útján négy tündér kíséri, akik a megfelelő időben életre hívják, megajándékozzák a szív erejével, a bátorság kardjával, és az önismeret tükrével. A fényvarázsló a poklot is megjárja, keresve a jégkirálynő által ellopott szívét, amit csak csellel szerezhet vissza. Misztikus útján megszelídíti a természet erőit: a vízből sellőket teremt, a tűzből sárkányt, a földből életfát, a szélből főnixmadarat. A csodálatos lényeket lézeranimációk jellenítik meg 3D-s vetítés segítségével, a táncos koreográfiák a lézeranimációkkal kelnek életre, különleges varázslatként. A multimédiás-lézeres látványvilág Európában egyedülálló módon meséli el a történetet. Technika:
Lézer díszlet: Kern Tamás
D3 lézer effektek: Balczer Sándor
Lézer interferenciák: Török András Hang/fény: Szerdahelyi Roland, Nagy Zsolt
Jelmezek: Húros (Dóra) Annamária
Öltöztető: Debreceni Judit Rendező: Csömör Hermina
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?