Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COONEY-CHAPMAN: MA ESTÉRE SZABAD A KECÓ
Bánfalvy Stúdió - Anna Grand Hotel

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
RAY COONEY-JOHN CHAPMAN: MA ESTÉRE SZABAD A KECÓ! AVAGY A LONDONI SZEXTETT BULVÁR BURLESZK 2 RÉSZBEN

„Óriási siker! Az év legütősebb vígjátéka! Nem tudtam abbahagyni a nevetést.”  - The People Magazin A több éve nyugodt házasságban élő Philipnek teljesen felbolydul az élete, mikor egy szerető által írt levelet talál  a nappalijában, feltételezhetően a feleségének címezve. Gyanakvásait tovább növeli, hogy legjobb barátja Alistair, az élvezetek hajszolásának mestere, aki végül még jobban kibillenti főhősünket a megszokott kerékvágásból, ugyanis egyenesen kémkedésre sarkallja Philipet a felesége után. A probléma csak ott kezdődik,  hogy Philip a karrierje legnagyobb lehetősége előtt áll, s egyetlen feladata pedig az lenne, hogy egy kiegyensúlyozott, erkölcsileg sebezhetetlen, megbízható férj képében mutatkozzon befektetője előtt, ami nem tűnik egyszerű küldetésnek, tekintve hogy többen is csak pajzánkodásra használnák az ő nemrégiben felújított lakását. Zeneszerző: Oliver W. Horvath
  Szereposztás
Philip Markham  
Hujber Ferenc 
Joanna Markham  
Kiss Ramóna 
Henry Lodge  
Gesztesi Károly 
Linda Lodge  
Vanya Tímea 
Alistair Spenlow  
Száraz Dénes 
Sylvie 
Bugár Anna 
Tristan Pangbourne  
Harmath Imre 
Miss Smythe  
Bánfalvy Ági 
Miss Wilkinson  
Görgényi Fruzsina 
  Stáblista
Rendező 
Horváth Csaba 
Producer 
Horváth Csaba 
Producer 
Bánfalvy Ági 
Díszlet 
Szlávik István 
Jelmez 
Szlávik István 
Fordító 
Hamvai Kornél 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?