Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYÁRI MOZI SZÍNHÁZI KÖZÖSSÉG: EGYÜTT
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
„A fájdalom eltűnt a nap folyamán, a test ölelés-igénye azonban megmaradt. A test vágyja a másik testet. Azért születtünk a testbe, hogy egyesüljünk a másik testtel. A testről érzékenysége és magánya miatt írok. Egyik testből a másikba. Behunyom szemem és megnyugszom, lassan álomba merülök. Lelkem a testemen át énekel.” (Miroslav Mandić)

Az Együtt annak az előadásciklusnak a második része, amely a párkapcsolat problémáját dolgozza fel annak különböző fázisaiban. Az első darab, a Monológ című előadás egy olyan férfi szerelmi vallomását állítja színpadra, aki képes beszélni életének egy meghatározó csalódás élményéről.Az Együtt ennek a szerelmi kapcsolatnak a továbbgondolása egy olyan helyzetben, amikor a szerelem megvalósul, a férfi és a nő együtt van, élik a szerelmet. Mégis mi akadályozza együttlétüket? Vajon fel tudják használni kapcsolatukat, hogy valamit közösen hozzanak létre? Melyik az a pillanat, amely örökké tarthatna? Miért kell megszakítani? A Nyári Mozi Színházi Közösség mozgásszínházi előadás többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkozik előadásában. Előadók:
Nő: Varga Heni
Férfi: Döbrei Dénes Zene: Secret Man
Látvány: Antal Attila
Fény: Boris Butorac
Koreográfia: Döbrei Dénes, Varga Heni Rendező munkatársa: Biljana Rončević
Rendező: Antal Attila
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?