Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYÁRI MOZI SZÍNHÁZI KÖZÖSSÉG: FIVE FOR TWO
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pilinszky János 1973-ban Párizsban tartózkodik. Megbetegszik, és betegségében barátjának mennyasszonya, Sheryl Sutton, Robert Wilson színésznője ápolja. Naponta visz ételt a költőnek, teát főz, eligazgatja a lázas beteg párnáit.

Pilinszky és Sutton találkozásainak valamint Robert Wilson előadásainak hatására születik meg Pilinszky Beszélgetések Sheryl Suttonnal című írása, egy esszéregény-dialógus színházról, csendről és emberi kapcsolatokról. Tolnai Ottó 1984-ben találkozott Sheryl Suttonnel New Yorkban, s ebből a találkozásból született az a prózavers, amely még befejezetlen, de további fogódzót adott a két táncos alkotómunkájához. Előadásuk Sheryl és Pilinszky, a költő által fölvázolt kapcsolatát bemutató-megmutató tánc Szelevényi Ákos zenéjével kísérve. Tánc, koreográfia, videó: Döbrei Dénes, Varga Heni
Díszlet: Varga Tünde
Zene: Szelevényi Ákos, Laurent Rochelle
Fény: Boris Butorac
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?