Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PESTI TANGÓ SZALON
Duna Palota Bálterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Idén is szeretettel várunk mindenkit a Duna Palota báltermébe, ahol sztárvendégeink bemutatják a tangó iránt érzett szenvedélyes szerelmüket. Mindezt a Buenos Airesi hangulatú elegáns teremben, tradicionális élő zene és három fogásos vacsora mellett élvezhetjük

Sztárvendégek: Szeghalmi Endre &  Serbán Andrea Zene: Tango Harmony A 3 fogásos vacsorával gazdagított esten a hangulatos zenéről a házigazda Tango Harmony Zenekar gondoskodik. A zenekar Bartha Katalin vezetésével  1998-ban alakult. Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.   Tagok: Bartha Katalin - hegedű, művészeti vezető Lázár György - zongora Nagy Ottó - gordonka Piukovics Gábor – nagybőgő Babicsek Bernát - harmonika Bartha Péter -  bandoneon   Belépő: 12.500,- Ft A jegyár tartalmazza a 3 fogásos vacsora, egy bohár pezsgő, bor vagy üdítő árát is.
  Stáblista
Hegedűművész 
Bartha Katalin 
Zongoraművész 
Lázár György 
Gordonkaművész 
Nagy Ottó 
Nagybőgőművész 
Piukovics Gábor 
Harmónikaművész 
Babicsek Bernát 
Bandoneonista 
Bartha Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?