Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

DISCO PARTY 80
Puskás Ferenc Stadion

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gyertek nosztalgiázni! Az átépítés előtti utolsó nagy koncert a Puskás Stadionban (Népstadion). Belépőjegyeit a helyszínen a koncert napján 17:00-tól a Dózsa György úti bejáratnál lévő Internetes jegyeket kiadó pénztárban tudja átvenni majd.

A koncert szabadtéri hangulatát fokozza majd a Stadion gyepszőnyege, amelyet ezúttal nem takarnak le a szervezők. Számos ’80-as évekbeli külföldi és hazai banda, előadó koncertezik manapság is, de ebben az összeállításban még nem találkozhattunk Velük. A ‘80-as évek legnagyobb hazai és külföldi disco ikonjai egy hatalmas koncert keretében a Puskás Ferenc Stadion színpadán, július 17-én. A koncert házigazdája a ’80-as évek kiemelkedő DJ-je és rádiós műsorvezetője B. Tóth László. Fellépők:  Alphaville - Bad Boys Blue - Boney M. feat. Maizie Williams  C.C. Catch - Dolly Roll - Ottawan - Ricchi e Poveri - Zoltán Erika helyszín: Puskás Ferenc Stadion  dátum: 2015 július 17. 19:30  kapunyitás: 18:00 Rendező: Eurotánc Alapítvány
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1146, Istvánmezei út 3-5 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?