Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RÁKÁSZ GERGELY: # BACHALLEY
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Rákász Gergely a hangversenyein nem csak varázslatos játékával, de a zenetörténet izgalmas és színes meséivel is rabul ejti közönségét.

Rákász Gergely orgonaművész több mint 1000 koncertet adott Európa- és Amerika-szerte, játszott a világ legemblematikusabb orgonáin a Vatikánban és Washingtonban. Egyedi látásmódja fiatalos lendülettel tölti meg a komolyzenét. Látványkoncertjeivel új műfajt teremtett, melyben a képzőművészet, a tánc és a színészi játék segítségével tízezrekhez közelítette a műfajt és a hangszert. Hangversenyein nem csak varázslatos játékával, de a zenetörténet izgalmas és színes meséivel is rabul ejti közönségét.

Tihanyi Ákos európai, ázsiai és amerikai színpadok ünnepelt sztárja, közel 1500 fellépéssel a háta mögött. Az egyetlen magyar táncművész, aki Broadway-előadásban szólistaként lépett színpadra. Koreográfusként jegyzi a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház legnagyobb és legsikeresebb musicaljeit, valamint a Made in Hungária mozifilmet. Kreatív munkatársa az X-Faktor, a Csillag Születik és A Dal TV-műsoroknak.

Johann Sebastian Bach templomi orgonista volt, műveit gyakorlati célból, Istent mindig referenciapontként kezelve írta. Orgonadarabjaiban azonban előtérbe került az egója, megmutatta, hogy mire képes, ha a hangszerek királynőjével „táncol”. Mesterművei minden próbát kiálltak, évszázadok óta villanyoznak fel fiatalokat és időseket.

A Street Dance (utcai tánc) világa ugyanebből az ösztönös egóból táplálkozik, ahol a táncos maga az életre kelt zene és ritmus. A műsort nevezhetnénk kulturális hídnak generációk között, de itt nem egy biztonságos átkelésről van szó. A #bachalley projekt 300 évnyi művészeti evolúciót szív egy szingularitásba, amelyben akár egy fekete lyukban, minden korábbi művészeti koncepció atomjaira szakad. (90 perc) Facebook    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?