Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RÁKÁSZ GERGELY: # BACHALLEY
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Rákász Gergely a hangversenyein nem csak varázslatos játékával, de a zenetörténet izgalmas és színes meséivel is rabul ejti közönségét.

Rákász Gergely orgonaművész több mint 1000 koncertet adott Európa- és Amerika-szerte, játszott a világ legemblematikusabb orgonáin a Vatikánban és Washingtonban. Egyedi látásmódja fiatalos lendülettel tölti meg a komolyzenét. Látványkoncertjeivel új műfajt teremtett, melyben a képzőművészet, a tánc és a színészi játék segítségével tízezrekhez közelítette a műfajt és a hangszert. Hangversenyein nem csak varázslatos játékával, de a zenetörténet izgalmas és színes meséivel is rabul ejti közönségét.

Tihanyi Ákos európai, ázsiai és amerikai színpadok ünnepelt sztárja, közel 1500 fellépéssel a háta mögött. Az egyetlen magyar táncművész, aki Broadway-előadásban szólistaként lépett színpadra. Koreográfusként jegyzi a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház legnagyobb és legsikeresebb musicaljeit, valamint a Made in Hungária mozifilmet. Kreatív munkatársa az X-Faktor, a Csillag Születik és A Dal TV-műsoroknak.

Johann Sebastian Bach templomi orgonista volt, műveit gyakorlati célból, Istent mindig referenciapontként kezelve írta. Orgonadarabjaiban azonban előtérbe került az egója, megmutatta, hogy mire képes, ha a hangszerek királynőjével „táncol”. Mesterművei minden próbát kiálltak, évszázadok óta villanyoznak fel fiatalokat és időseket.

A Street Dance (utcai tánc) világa ugyanebből az ösztönös egóból táplálkozik, ahol a táncos maga az életre kelt zene és ritmus. A műsort nevezhetnénk kulturális hídnak generációk között, de itt nem egy biztonságos átkelésről van szó. A #bachalley projekt 300 évnyi művészeti evolúciót szív egy szingularitásba, amelyben akár egy fekete lyukban, minden korábbi művészeti koncepció atomjaira szakad. (90 perc) Facebook    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Hogy tetszett?