Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DAVID YENGIBARIAN TRIÓ TONY LAKATOS
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 764 értékelés alapján
  Leírás
Az örmény származású David Yengibarian az egyik legkeresettebb jazz- és világzenei előadó valamint zeneszerző Magyarországon.

David Yengibarian négy saját lemezt jelentetett meg, számos színházi- és filmzenét komponált. Népzenei ihletésű egyedi zenei világának fő inspirációs forrása az örmény zenei hagyomány, az európai és amerikai jazz és improvizatív zene, az argentin tangó, valamint az azt megújító Astor Piazzolla zenéje.

1999-ben megalakított triójában a hazai jazz prominens képviselői zenélnek. A legújabb lemezükön a magyar zenei élet kiemelkedő alakja, Lukács Miklós csatlakozott a trióhoz, mind hangzásában, mind zenei textúráiban új színt adva zenéjüknek.

Az est folyamán a trióval Tony Lakatos, a Frankfurti Rádió Big Bandjének szólistája is fellép. Nevét sokan ismerik, hiszen a világ szinte minden jelentős jazz fesztiválján fellépett már, sok éve ő az egyik legtöbbet foglalkoztatott szaxofonos Európában. Televíziós és rádiós felvételei szinte megszámlálhatatlanok, több mint 220 lemezen és CD-n hallható játéka, emellett sok pop-rock lemezen is dolgozott szólistaként.

David Yengibarian - tangóharmonika
Bata István - basszusgitár
Badics Márk - dob
Lukács Miklós – cimbalom (90 perc, egy szünettel)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Hogy tetszett?