Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VITÉZ LÁSZLÓ VÁNDORÚTON - TATAY SZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Tatay Színház bábelőadása Kemény Henrik emlékének ajánlva.

Mi vár rátok? Kincs helyett kilincs, malom helyett majom, öreg remete helyett a fekete feneke. Vitéz  László vándorútja során barátokat keres, de helyettük találkozik remetével, csendőrrel és az ördögökkel.  Vajon barátra talál-e mire az út végére ér? „Kemény Henrik három történetét szőttem össze, egy előadás keretein belül: az Elásott kincs, az Itt nem  szabad énekelni és a Csodaláda című etűdöket. Játék, humor, játék és játék. Számomra ez Vitéz László.”  (Tatai Zsolt) Az előadás megtekintése három éves kortól ajánlott. A bábjáték után varázssüti és kézműves  foglalkozás várja a gyerekeket. Játékidő: 45 perc Játssza: Tatai Zsolt Kemény Henrik születésének 90. évfordulóját ünnepeljük ebben az évben. Ő készítette és mozgatta Süsüt, nevéről azonban elsőre mégis Vitéz László története jut eszébe mindenkinek. Nem véletlen, hiszen ez volt az első bábjáték, melyet a televízióban is bemutattak. Az előadás a Korngut-Kemény Alapítvány engedélyével jött létre. www.bethlenszinhaz.hu www.eszme.eu tatayszinhaz.blogspot.hu
  Stáblista
Játssza 
Tatai Zsolt 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?