Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÓ ÉJSZAKÁT MÁD! - ODETT
Ferdinánd Pincészet

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1039 értékelés alapján
  Leírás
Egy fiatal lány, egy fiatal borásznál! Táncolj, vagy csak hallgasd,érezd és éld át a nyári éjszakát!

Polgár Odett üdítő jelenség a hazai pop-palettán. Megnyerő személyiség, szabad szellem, egyedi hangú és karakterű énekesnő, profi előadói képességekkel megáldva. Arra született, hogy diktálja a divatot, kiváló szerzőkkel, zenészekkel közreműködve építi szólókarrierjét és szemtelenül fiatalon jelentős sikereket ért már el. 2013-ban Fonogram díjat kapott "Hanyatt, Homlok, Egyenes" című nagylemezéért, melyen olyan országosan ismert, rádióslágerek hallhatóak, mint a "Hanyatt" és a "Van az a pillanat". Legutóbbi, Csillagtérkép című nagylemeze eddigi legérettebb munkája, az erről kimásolt Egy lépés című dal a tavalyi nyár egyik legjátszottabb slágere a Petőfi Rádióban. A tavalyi év fénypontja számára azonban mégiscsak az volt, hogy születésnapját Blondie előtt játszva ünnepelte a Budapest Sportarénában. A jelek szerint Odett 2015-ös éve sem a pihenésről fog szólni: már pörög a rádióban legújabb dala - Jó nagy csend - és a fesztiválszezon mellett zenekarával nagy erőkkel készül első Művészetek Palotája-beli fellépésére is, ahol dalai különleges hangszerelésben - vendégekkel, gyerekkórussal, vonósnégyessel kiegészülve egy különleges, XXI. századi, látványos multimédia show keretein belül csendülnek fel a Fesztiválszínház falai között.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?