Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

JÓ ÉJSZAKÁT MÁD! - EUGENIA
Barta Pince

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
A nemzetközi tagokból verbuválódott Eugenia Formáció zenéje az alkotók kulturális, nyelvi, vallási sokszínűségéből táplálkozik öniróniával és sok vídámsággal fűszerezve.

A zenekar 2008-ban alakult, 2009-ben Fringe-díjjal jutalmazták. Az Eugenia manele-sanzon-punk-latinsiratós etűdjei mindenkit levesznek a lábáról. Fazakas Júlia – ének
Miklusicsák Aliz – ének
Rontó Lili – szaxofon
Robert Dakowicz – harmonika, ének
Szemző Dávid – dob, basszusgitár, ének
Katona László – ének, basszusgitár
Varga Péter – mandolin
Beöthy Árpád – dob  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?