Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

JÓ ÉJSZAKÁT MÁD! - ÉRDI TAMÁS SZÓLÓESTJE
Zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1039 értékelés alapján
  Leírás
Különleges előadó egy különleges helyszínen

ÉRDI TAMÁS Egy hibás inkubátor kezelés következtében elvesztette a látását. Zenei érdeklődésére hamar felfigyeltek. Tanárai, Becht Erika és Eckhardt Gábor egy speciális módszerrel ’láthatóvá’ teszik számára mindazt, ami a kottában található. 15 éves, amikor először sikert arat a Budapesti Tavaszi Fesztiválon Vásáry Tamás vezényletével Mozart: A-dúr zongoraversenyével. 17 éves, amikor Moszkvában első helyezést ér el a Louis Braille Nemzetközi Zongoraversenyen, majd felvételt nyer a Bécsi Zeneakadémiára, ahol Joó Imola tanítványa. 18 éves, amikor egy ötzongorás produkcióval első helyezést érnek el Salt Lake Cityben a Gina Bachauer Zongoraversenyen. 19 éves korára megjelenik két Mozart CD-je, ugyancsak a ’mester’, Vásáry Tamás irányításával. 2002-ben a Torontói Royal Conservatórium ösztöndíjasaként művészdiplomát szerez Leon Fleisher tanítványaként. Torontói tanulóévei alatt játszott a Torontói Szimfonikusokkal, az Izlandi Szimfonikusokkal, a Bécsi Mozart Zenekarral, fellépett a Carnegie Hallban, a Lincoln Centerben. Játszott Szibériában, Kuwaitban, Libanonban, Amerika, Kanada és Európa számos nagy városában. Legutóbb Londonban a Barbican Centerben, Vásáry Tamással Mozart kétzongorás versenyművét adták elő. Rendszeresen visszahívják Varsóba a híres Chopin szobor alá, ahol több ezer embernek zongorázik. 2000-ben másodkiadásban nagy sikert arat Kanadában két Mozart zenekari cédéje. 2003-ban megjelenik Schubert, 2004-ben pedig Chopin szólólemeze. 2005-ben a Művészetek Palotájának szólókoncertje a Palota első komolyzenei lemezeként DVD-n jelenik meg. 2006-ban Bartók és Liszt legkedvesebb műveivel jelentkezik új szólólemeze. Cédéi a Hungaroton gondozásában jelennek meg. 2009-ben a Duna Televízió Szatmárnémeti főterén rögzített Chopin koncertje, 2010-ben pedig a Szépművészeti Múzeumban felvett születésnapi koncertje jelenik meg ugyancsak DVD-n. Itthon szinte minden Szimfonikus zenekarral játszott. 2007-ben Kocsis Zoltán felkérésére a Nemzeti Filharmonikusokkal koncertezett, de játszott a Magyar Rádió Zenekarával, az Állami Operaház Zenekarával, a Liszt Ferenc Kamarazenekarral, és az ország majd minden zenekarával. 2008-ban megkapta a 30 év alatti tehetséges fiataloknak járó Junior Prima díjat, 2010-ben pedig a Prima Primissima Díjat. 2012-ben pedig a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének birtokosa lett.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?