Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MEGÁLLÓ
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A felolvasó-színházi Maraton keretében Szűcs Zoltán: MEGÁLLÓ

A Megálló éles társadalombírálatot megfogalmazó, fájdalmasan aktuális történet – de több annál: két férfi igaz találkozása ez egy titokzatos metrómegállóban, ahol a Kafkaian kiismerhetetlen, összezárt helyzet lehetőséget teremt, sőt kiköveteli, hogy mindketten ledobják múltjuk és jelenük salakkal teli csomagját, és egy pillanatra pőrén, mezítelen őszinteséggel megnevezzék magukat. Íme a sikeres, de önmagát rég felszámolt pénzember-politikus, és íme a lepusztult hajléktalanként tengődő egykori költő. Tisztán látják, felelősek sorsukért és a másik emberért. Kérdés, mit tudnak kezdeni ezzel a felismeréssel ebben az örök és végtelen Megállóban. Szűcs Zoltán Függésben című drámáját sikerrel játssza a Kolibri Színház. Külön öröm, hogy kaposvári szerző, sőt egykori kolléga művét  mutathatjuk be ezen a Felolvasó-Maratonon – hiszen Szűcs Zoltán 1990 és 2000 között a Csiky Gergely Színházban dolgozott.
  Szereposztás
Színész 
Nyári Oszkár 
Színész 
Sarkadi Kiss János 
Színész 
Érsek-Obádovics Mercédesz 
  Stáblista
Rendező 
Tóth Géza 
A rendező munkatársa 
Pintér Katalin 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?