Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HUROK
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Felolvasó-színházi Maraton keretében Kerékgyártó István: HUROK pénzmagyar

A kaposvári származású Kerékgyártó István új drámája, akárcsak a magyar irodalomba és színházba berobbant előző műve, a Rükverc, saját regényéből született. 2013-ban a Rükverc kaposvári változata óriási sikert aratott a Felolvasó-színházi Fesztiválon, Hüse Csaba remek alakítása sokak számára emlékezetes. Mindkét dráma szerkezete izgalmas és meglepő: a Rükverc visszafelé meséli el főhőse életét a haláltól a születésig, míg a Hurok körkörös szerkezete Arthur Schnitzler Körtáncát idézi, ahogy tette azt évekkel ezelőtt Kornis Mihály darabja, a Körmagyar (innen az alcím: Pénzmagyar). A szerző kegyetlenül éles reflektorfénnyel pásztázza a magyar társadalom szinte teljes keresztmetszetét, a minisztertől a drogos fiúig, a nagyvállalati vezérigazgatótól a bolti eladóig. A Hurok ősbemutatóját Bagossy László rendezte Németországban, a darabot Magyarországon még nem mutatták be. Szereplők: Kovács Zsolt, Takács Katalin, Lugosi György, Fándly Csaba, Marofka Mátyás, Gyuricza István, Kalmár Tamás, Szvetnyik Kata Kontratenor: Hüse Csaba Táncosok: Kovács Zsuzsa, Német Mónika Zenészek: Barabás Edit, Bányai Vera Rendező: Kelemen József A rendező munkatársa: Hatvani Mónika
  Szereposztás
Színész 
Kovács Zsolt 
Színész 
Takács Katalin 
Színész 
Lugosi György 
Színész 
Fándly Csaba 
Színész 
Marofka Mátyás 
Színész 
Gyuricza István 
Színész 
Kalmár Tamás 
Színész 
Szvetnyik Kata 
Kontratenor 
Hüse Csaba 
  Stáblista
Rendező 
Kelemen József 
A rendező munkatársa 
Hatvani Mónika 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?