Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BABETT HAZUDIK
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Felolvasó-színházi Maraton keretében Németh Ákos: BABETT HAZUDIK

Kamaszkor. Talán az emberi élet legellentmondásosabb időszaka. Átmeneti kor: már nem gyermek, még nem felnőtt. Gyerekkori illúziók és felnőttkori realitások találkozási pontja. Németh Ákos darabjának hősei kamaszok, akik ellentmondásos személyiségüket egy ellentmondásos, átmeneti társadalmi helyzetben próbálják érvényesíteni. Zűrzavar belül – zűrzavar kívül. Hogyan lehet itt életben maradni? „Babett láthatóan egy álomvilágban él. Azt gondolom, hogy ez sok tizenévessel előfordul, és nagyon sokakkal megtörténik, nem kell ehhez tizenévesnek lenni. Babett ezt az álomvilágot egyszerűen nem engedi maga körül lebontani és egyre erőszakosabb és erőszakosabb lépésekhez nyúl ennek érdekében. Azt szeretném, hogy gondolkozzunk el azon, hogy van-e ennek joga és meddig van joga, hogy ábrándokat építsen és mindenkivel elfogadtassa.” (Németh Ákos) Játsszák: Varga Zsuzsanna, Mészáros Sára, Szabó Nikolett e.h., Kónya Merlin Renáta e.h., Varga Bori e.h., Benedek Dániel e.h. Rendező: Németh Ákos A rendező munkatársa: Szigethy Brigitta
  Stáblista
Rendező 
Németh Ákos 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?