Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A XX. DUNA KARNEVÁL ZENEI GÁLAESTJE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 20. jubileumi Duna Karnevál eseményeinek koronája a Gálaműsor.

A Világkarnevál a külföldi és hazai táncegyüttesek közel 400 művészének egyedülálló, közös műsora a Magyar Állami Népi Együttes a Magyar Nemzeti Táncegyüttes (volt Honvéd) és a Duna Művészegyüttes főszereplésével. Az előadás megidézi a nyári napfordulóhoz kötődő tűzugrás hagyományát is a Margitszigeti Színpad mesés környezetében. A „hagyomány és újítás” szellemében szerkesztett látványos tánckoncert nemzeteket összekötve különleges együttműködésben mutatja be a kultúrák párbeszédét. Szerkesztő koreográfusok: Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas, Mihályi Gábor Érdemes művész, Juhász Zsolt Harangozó-díjas Rendező – koreográfus: MUCSI János Harangozó-díjas ________________________________________________________________________________ The Gala night crowns the jubilee programme series of the “Prime Class” international festival, the Danube Carnival. The show is a spectacular carnival of nations with nearly 400 Hungarian and international dancers and musicians with the professional Hungarian State Folk Ensemble, Hungarian National Dance Ensemble and the Duna Art Ensemble. The joint dance production presents the most significant national and regional cultural achievements and trends at the highest artistic level, emphasises the mutual presence of tradition and modernity, the creativity and innovation. The dance piece among others evokes the tradition of fire jump related to the summer solstice in the wondrous surrounding of the Margaret Island Stage. Director-choreographer: János MUCSI, Harangozó-prize winner
  Stáblista
Rendező-koreográfus 
Mucsi János 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?