Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AVAR - HÁMOR JÓZSEF - TRAMBULIN FESZTIVÁL
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Trambulin Fesztivál keretében nézőink az elmúlt évadban készült koreográfiák közül Hámor József munkáját tekinthetik meg!

Hámor József - Avar   "És éreztem, hogy dobban a szívem,
s avarra-lépő vágyra lelkesül.
Akit kerestem, nem találtam: hát elindultam egyedül."
Wass Albert

Előadják: Illés Tímea, Radóci Lilla, Prókai Ágnes, Gyevnár Réka, Péter Szilvia, Tóth Rebeka, Somlai Anna, Holtzspach Letícia, Darago Dorina, Sebők Cintia, Laza Tímea Zene: montázs, Hámor József Fény: Galkó Janka Koreográfus Hámor József A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán eddig három alkalommal mutatkoztak be színházunkban. A második alkalommal megrendezett háromnapos fesztiválon az évad negyedik produkcióval jelentkezik a Trambulin csapata, emellett korábbi két koreográfia látható ismét a fesztivál keretében. Hámor József Avar című alkotását 2014 decemberében mutatták be a képzésben résztvevő táncosok, ennek felújítását láthatjuk most a fesztiválon. www.bethlenszinhaz.hu www.facebook.com/gangaraytrambulin  
   
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?