Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DEMÓ VERZIÓ - MÁTHÉ GABRIELLA - TRAMBULIN FESZTIVÁL
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Trambulin Fesztivál keretében nézőink az elmúlt évadban készült koreográfiák közül Máthé Gabriella munkáját tekinthetik meg!

Máthé Gabriella : Demó Verzió Figyi, mit gondolsz? Ez így milyen? Ha magasabb lennék, nagyobbnak tűnne, igaz? Így jobb. Lejjebb? Én is olyan vagyok. Még nem érzem.. kicsit lejjebb? Beljebb? Ezt nem érzem…. Előadják: Illés Tímea, Radóci Lilla, Prókai Ágnes, Gyevnár Réka, Péter Szilvia, Tóth Rebeka, Somlai Anna, Holtzspach Letícia, Darago Dorina, Sebők Cintia, Laza Tímea Fény: Galkó Janka Koreográfus Máthé Gabriella A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit  demonstráló előadások az évad folyamán eddig három alkalommal mutatkoztak be színházunkban. A második alkalommal megrendezett háromnapos fesztivál első napján az évad negyedik  demonstrációjával jelentkezik a Trambulin csapata, Máthé Gabriella Demó verzió című előadását  mutatják be a képzésben résztvevő táncosok. www.bethlenszinhaz.hu www.facebook.com/gangaraytrambulin      
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?