Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEÁLDOZHATÓK - ROMANO TEATRO
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Beáldozhatók című előadás története a szegénységről, a kirekesztettségről szól, zenével és humorral fűszerezve.

Romano Teatro - "Az Ember színháza az Emberért!"

A Romano Teatro 2005-ben alakult Szegedi Dezső, Jászai Mari-díjas színművész művészeti vezetésével. A társulat roma és nem roma fiatalokból áll, akik közösen teremtenek emberi és kulturális értékeket. Egyedülálló módon segítik elő a párbeszédet Ember és Ember, kultúrák és szubkultúrák között. A Romano Teatro több, mint színház, egyetlen bástyája a cigány kultúrának Miskolcon! Ezért minden szegmensét, színét képviseli kultúrájának: képzőművészet, költészet, zene, tánc, színház. Színdarabjaikat maguk alkotják, álmodják színpadra, ahogy az egyes produkciók zenei világát is. Ezt mutatja közel 90 jogvédett dal és hét saját zenés színmű. Szereplők: Iboly: Horváth Adrienn Szedra: Szegedi Viola Lola: Macsinga Ildikó Liza: Váradi Szilvia Jézus: Román Alex Bokhsi: Moczó Róbert
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?