Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AGATHA CHRISTIE: EGÉRFOGÓ - PÉCSI HORVÁT SZÍNHÁZ - HORVÁT NYELVŰ ELŐADÁS!
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Krimi-vígjáték horvát nyelven. A Pécsi Horvát Színház előadása a Bethlen Téri Színház nemzetiségi színházakat bemutató sorozata keretében.

Egy hófödte táj, egy kedves fiatal pár – kezdő panziótulajdonosok –, akik ismeretlen vendégeket várnak. Egy gyilkosság és egy tettes, aki valahol odakint van, a mű elején csak egy hírből értesülünk róla. Csupán ennyi elég, hogy létrejöjjön a klasszikus Agatha Christie-féle krimi szituáció. Megkapó kontraszt, van min borzongani. Az egész regényes, filmszerű, mégis hogyan lehet megfogalmazni a színpadon? Nagy szerencse, hogy Agatha Christie nem csupán regényírónak, hanem színpadi szerzőnek is kiváló. Rendkívül aprólékos, mindenre odafigyel, még a dupla villanykapcsolót is idejében elhelyezi a térben, nincs kidolgozatlan pontja a darabjának. Szereplői nem jutnak el csehovi mélységekbe, mégis élő emberek: rendkívül rokonszenvesek vagy éppen rendkívül ellenszenvesek. Hús-vér emberek, akik éppen nem saját hétköznapi életükkel, gondjaikkal, örömeikkel vannak elfoglalva, hanem egy krízishelyzetet próbálnak túlélni és megoldani a rejtélyt – ahogy a biztonságos távolból mi is. Rendező: Funk Iván Szereplők:
Mollie Ralston: Grisnik Petra
Giles Ralston: Armin Ćatić
Christopher Wren: Goran Smoljanović
Boyle asszony:Eva Polgar
Major Matcalf: Rafael Arčon
Casewell kisaszzony: Ivana Perkunić
Paravicini úr: Dejan Fajfer
Trotter úr: Slaven Vidaković Együttműködő partnerünk a Magyarországi Nemzetiségi Színházak Szövetsége.    
  Stáblista
Rendező 
Funk Iván 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?