Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZÓLÓ SZŐLŐ - ESZME BÁBSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A szóló szőlő meséje egy nagyon fontos kérdést feszeget sok szeretettel és könnyedséggel. A gyerekek számára érthető és átérezhető probléma az elfogadás kérdése.

A Benedek Elek által gyűjtött népmesék egy sajátos - humorral, néha bánattal, rengeteg izgalommal teli - világot alkotnak, melyet már több generáció fedezett fel és járt be keresztül-kasul. Vajon lehet-e engem szeretni olyannak, amilyen vagyok? Gyermekben, felnőttben egyaránt ott bujkál ez a bizonytalanság, és a bábszínház felszabadító módon tud erről mesélni. A disznóvá változtatott királyfi és a rémült királylány története megmutatja az utat, miként juthatunk el oda, hogy a lelkünkkel lássunk, és hogy rájöjjünk, mi a lényeges és mi a lényegtelen. A bábok világa egyszerre költői és humoros, hihető és hihetetlen. Jobbá válhatunk általuk, miközben önfeledten szórakozva hisszük el, hogy életre kelnek.
gyermekelőadás Az ESZME Bábszínház előadása 6 éves kortól ajánlott    
  Szereposztás
Színész 
Ács Norbert 
Színész 
Csató Kata 
Színész 
Kolozsi Angéla 
Színész 
Veres András 
  Stáblista
Író-rendező 
Veres András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?