Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ITT VAN A VÁROS, VAGYUNK LAKÓI - VASAS MŰVÉSZEGYÜTTES TÁNCKARA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ismerősen csenghetnek e sorok azok számára, akik annak idején művelődési házakban, színházakban, klubokban hallgathatták Cseh Tamás koncertjeit.

Cseh Tamás a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek magyar zenei életének egyik – ha nem a legmeghatározóbb – zeneszerző személye volt.

Cseh Tamást hallgatva önkéntelenül is részesei leszünk annak a világnak, melyet varázslatos dalai tesznek szinte kézzel foghatóvá. Ebbe a világba vezetnek minket előadásukkal a Vasas Művészegyüttes táncosai.

..."Mióta a világ varázstalanítva lett"...

..."Éltek-e még régi lányok, vagy alusztok már"...
…"Most elmondom, mid vagyok, mid nem neked"…

Előadók: Vasas Művészegyüttes Tánckara

Művészeti vezetők: Benedek Attila, Balázs Péter

Tánckarvezető: Halmai Krisztina

Asszisztensek: Halmai Krisztina, Benedek Attila

Koreográfus: Balázs Péter

A Vasas Tánckar az ország egyik legrégebbi amatőr együttese, a táncház-mozgalom egyik alapítója. 1947-es megalakulása óta rangos magyarországi és külföldi fesztiválokon ért el sikereket. Számos fesztivál díjat, nívódíjat, hazai kulturális díjat kapott színvonalas munkája elismeréseként.

Művészeti tevékenységében jelenleg is két fő irányvonalat képvisel: az autentikus magyar néptánc színpadra állítása mellett táncszínházi produkciókat is bemutatnak.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?