Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ITT VAN A VÁROS, VAGYUNK LAKÓI - VASAS MŰVÉSZEGYÜTTES TÁNCKARA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ismerősen csenghetnek e sorok azok számára, akik annak idején művelődési házakban, színházakban, klubokban hallgathatták Cseh Tamás koncertjeit.

Cseh Tamás a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek magyar zenei életének egyik – ha nem a legmeghatározóbb – zeneszerző személye volt. Cseh Tamást hallgatva önkéntelenül is részesei leszünk annak a világnak, melyet varázslatos dalai tesznek szinte kézzel foghatóvá. Ebbe a világba vezetnek minket előadásukkal a Vasas Művészegyüttes táncosai. A Vasas Tánckar az ország egyik legrégebbi amatőr együttese, a táncház-mozgalom egyik alapítója. 1947-es megalakulása óta rangos magyarországi és külföldi fesztiválokon ért el sikereket. Számos fesztivál díjat, nívódíjat, hazai kulturális díjat kapott színvonalas munkája elismeréseként. Művészeti tevékenységében jelenleg is két fő irányvonalat képvisel: az autentikus magyar néptánc színpadra állítása mellett táncszínházi produkciókat is bemutatnak.
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?