Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÉRTESTVÉREK
Turay Ida Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.2 / 10) - 54 értékelés alapján
  Leírás


„Ha nem hallottátok volna még: elmondja most a história a Johnstone-ikrek történetét, kiket ugyanazon anya szült, ugyanazon a napon s egyikük angyal, másikuk ördög lett…” – így kezdi a Narrátor a Vértestvérek című musicalt. Ez a különleges darab huszonöt éve van műsoron töretlen sikerrel a londoni West End-en. Azért különleges a nálunk sem ismeretlen színpadi szerző műve, mert egyik műfajba sem sorolható igazán. A darab főszereplője egy többgyerekes szegény anya, aki ikreinek egyikét gyermektelen gazdag családnak adja. És innentől kezdve mindenki belép egy ördögi körbe, melyből – ahogy azt az író sugallja – lehetetlen kitörni. Társadalmi konfliktusok, szegény-gazdag ellentét. Sorsszerű, hogy a fiúk hétéves korukban minden szülői tiltás ellenére találkoznak, és vér-(és véd-) szövetségre lépnek. A fátum – mint a görög sorstragédiákban – olyan erősen meghatározza a szereplők cselekedeteit, hogy szinte nem is urai saját életüknek. S a végzet valóban beteljesül. Ezt a megrendítő, sokszor mégis vidám és nevettető, ugyanakkor szívbemarkoló történetet a kiváló, remek zene teszi felejthetetlen élménnyé.

  Szereposztás
Narrátor 
Csengeri Attila 
Mrs. Lyons 
Nyírő Bea 
Sammy 
Boros Zoltán 
Linda 
Rárósi Anita 
Színész 
Lovas Emília 
Színész 
Kovács Dézi 
Színész 
Csiszár Katalin 
Színész 
Faggyas Alexandra 
Színész 
Seprenyi László 
Színész 
Pásztor Máté 
Színész 
Rubóczki Márkó 
Színész 
H. Varga Tamás 
Színész 
Tóth Alex 
  Stáblista
Rendező 
Böhm György 
Fordította 
Békés Pál 
Dalszöveg 
Fodor Ákos 
Jelmez 
Darvasi Ilona 
Díszlet 
Báthonyi György 
Koreográfia 
Borbély Krisztina 
Rendezőasszisztens, ügyelő: 
Merk László 
Játékmester 
Sztárek Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Turay Ida Színházban a mobiltelefonodon is bemutathatod a jegyed.
  Cím
  Hogy tetszett?