Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ANDRÉ RIEU MAASTRICHTI KONCERTJÉNEK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A bizalmasan csak „Keringőkirály”-nak nevezett André minden évben több ezer rajongó előtt adja koncertjét szülővárosában, a gyönyörűséges, középkori emlékeket őrző holland Maastrichtban. Az idei, 2015-ös mozis közvetítés az eddigi leglátványosabbnak ígérkezik.

Mint mindig, Andrét a híres Johann Strauss Orchestra kíséri, évről évre ugyanazok a szopránok és tenorok lépnek föl, de minden évben más sztárvendégek vállalkoznak szóló feladatokra.  A világ élő színpadi közvetítései közül az André Rieu-koncertek szinte a legnépszerűbbek. A zenész személyes karizmáját is felhasználja, hogy minden korosztály számára felejthetetlen, humorral, muzsikával és érzelmekkel teli estét varázsoljon. Adja át magát a rabul ejtő atmoszférának, ami a világ négy sarkából vonzza Maastrichtba a nézőket, hogy együtt élvezzük a zenét és a táncot, hogy együtt sírjunk és nevessünk! André ezt üzeni szeretett közönségének: „Ki nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy júliusban ismét a mozikba kerül a szülővárosomban, Maastrichtban adott koncertem. Nagyszerű este lesz, ígérem, felejthetetlen zenei csemege! Nem tud Maastrichtba utazni? Akkor mi megyünk Önhöz, az Önhöz közel eső moziba!” Mint mindig, a programban lesz egy házigazda, aki közvetlenül a koncert után exkluzív interjút készít Andréval, amit csak a mozis közönség élvezhet. A koncert körülbelül háromórás lesz egy tizenöt perces szünet. A felkonferáló szövegek hol angolul, hol hollandul hangzanak el, utóbbi esetben angol felirattal.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?