Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁTYÁS KIRÁLY SZÁRNYAI (GYEREKELŐADÁS)
Városmajori Szabadtéri Színpad - Városmajori Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
MárkusZínház: Mátyás király szárnyai Bábelőadás 3 éves kortól ajánlott! (45 perc)

Több mint ötszáz éve ükapánk ükapja idején egészen más világ volt Magyarországon. Ebből az időből maradt ránk híre és neve törökverő Hunyadi Jánosnak és az Ő fiacskájának, Mátyásnak. Nevelték tudósságra, bajvívásra és egy napon a Duna jegén két angyal királlyá koronázta. Szilágyi Erzsébet és Hunyadi János emlékezik vissza nagy királyunk gyermekkorára, győztes csatáira, és lelkének égbe szállására. Akkor még angyalok töltötték meg az eget, a kapukban sárkányok tisztelegve fújták a tüzet. Több mint 250 előadás határon innen, és túl is.   Kovács Márton muzsikáját Pilári Lili Eszter szólaltatja meg. Színpadra állította és a bábokat életre kelti: Pilári Gábor és Vajda Zsuzsannaű Ezen előadás megkapta III. Országos Gyermekszínházi Szemle I. Díját, és
az ASSITEJ Magyar Központ üveghegy Díját    
  Stáblista
Hunyadi János 
Pilári Gábor 
Szilágyi Erzsébet 
Vajda Zsuzsanna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?