Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MICIMACKÓ (GYEREKELŐADÁS)
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Spirit Színház A.A. Milne–Torres Dániel: Micimackó Zenés mese gyerekeknek és felnőtteknek, szünet nélkül

Milne azonos című regényét színpadra alkalmazta: Deres Péter

(6 éves kortól, 80 perc)

Engem Róbert Gidának hívnak. Van egy másik nevem is, Róbert Gedeon. Ez itt Micimackó, ő a legkedvesebb barátom. Én csak Mackónak hívom, mert úgy rövidebb. Micimackó néha játszani szeret, néha pedig leül szemben a kandallóval és ilyenkor mesélni kell neki. Milyen mesét szeret? Mesét saját magáról. Ő már egy ilyen Mackó. Én pedig mesélek. Ha akarod, Te is meghallgathatod. Tudod, hogy mire célzok. (Róbert Gida levele)

A mesében mások is szerepelnek. Hogy kik? Kedvenc játékállataim. Például Malacka. ő nagyon kedvesen tudja lebegtetni a fülét, és retteg a Nagy Erős Állatoktól. Miért? Aztán Öreg Szürke Csacsi, közismert néven: Füles. Általában szomorú és nagyon szereti az ajándékot, csokoládét, tortát, különösen egy bizonyos napon. Melyik napon? Aztán Nyuszi, aki Jó Társaságot és valami harapnivalót jelent. Aki mindig fontosnak érzi magát és mindig keres valakit. De kit? Aztán Kanga, a kenguru, és az ő kicsinye Zsebibaba, akikről senki sem tudja, honnan jöttek, de egyszer csak itt termettek az Erdőn. Mi lesz velük? Aztán Tigris, aki minden ételt szeret és a legjobban ért mindenhez a világon. Te is úgy gondolod? Bagoly, aki a Mogyorósban lakik és nagy bölcs hírében áll. Saját nevét úgy írja le, hogy „Bagoly”. Talál egy zsinórt az Erdőben. De milyen zsinórt? Ezekre a kérdésekre és sok minden másra választ kapsz, ha eljössz, és megnézed az előadást, mely tele van csudálatos kalandokkal.

Utóirat: Micimackó megkért, hogy írjam ide az Ő köszöntőjét, melyet kifejezetten erre az alkalomra írt. Tudjátok, milyen alkalomra célzok?

Köszöntjük, kéz a kézben Róbert Gida meg én (részemről mondjunk mancsot), egy lélek, két legény, hogy teljesítsük részben egymást nagyon szeretjük, kérésed és parancsod, és együtt mely minket felidézett, és evégett mint mackóvágy a mézet. Ketten szeretünk téged. Baráti üdvözlettel: Róbert Gida Képzeljétek, olyan klassz dalokat énekelünk, mint a Micimackó, a Boldog Születésnapot vagy a Bóbita! Várlak benneteket! Mackó  
  Szereposztás
Micimackó 
Jantyik Csaba 
Róbert Gida 
Czető Ádám 
Füles / Nyuszi 
Perjés János 
Malacka / Zsebibaba  
Nagy Enikő 
Tigris / Kanga 
Torres Dani 
  Stáblista
Rendező 
Jantyik Csaba 
Zenei vezető 
Torres Dani 
Koreográfia 
Simonyi Krisztina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Hogy tetszett?