Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉVFORDÍTÓ PALYA BEÁVAL „MINDIG LEGYEN ÉNEK” - AKUSZTIKUS, AUTENTIKUS
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Palya Bea a legújabb produkciója, a Nő zenészeivel érkezik a Zeneakadémia színpadára.

Palya Beával kapcsolatban olvashattuk először a folkdíva kifejezést. A népzenei műfajból vele találkozhattunk először címlapokon, ő mutatta meg a tudatos brandépítés létjogosultságát és szükségszerűségét a népzenei és világzenei piacon. Ennek természetes velejárója, hogy formációk jönnek-mennek a háta mögött. Most legújabb produkciója, a Nő zenészeivel érkezik a Zeneakadémia színpadára. Az eredeti népzene inspiratív hatásáról, a koncerten elhangzó dalokról így ír: „Kislány voltam még, amikor »nénik« jöttek az életembe. Recsegős-ropogós kazettákról üzentek nekem, hogy énekeljek. Nem láttam őket soha, csak a hangjukat hallottam, a lényük mégis betöltötte a kis szobát. Úgy éreztem, ott vannak velem, és átnyúlva téren és időn, belém éneklik azt, amit az életről tudnak. Tőlük tanultam zenélni. Ezen a koncerten megszólalnak népdalok és saját dalok is; akusztikus, csendesebb megszólalásban. Szólók, duók, triók váltják egymást. Így fordítjuk át ezt az évet a következőbe, szabadon szárnyalós dalokkal, finom hangzásokkal, ezt szeretném ajándékba adni a hallgatóimnak az év utolsó napjaira.”

Közreműködik:

Palya Bea (ének); Szokolay Dongó Balázs (furulya, kaval, duda, szaxofon); Czirják Tamás (cajon, derbuka); Gerzson János (arab lant, buzuki); ifj. Tóth István (akusztikus gitár); Bodoczki Ernő (nagybőgő)

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?